joi, 17 iunie 2010

La Moul ...vine BIGIESU' si te scoate afara:)))

Au stat ei ce-au stat ascunsi bistritenii astia sariti de pe fix (si o spun cu toata dragostea),dar si cind au scos din nou capshorul in lume au comis-o grav de tot:)))Cassa Loco are o noua piesa dementiala in promovare,despre melteni,of course...da' despre ce credeati?:)))Faza si mai haioasa e ca oamenii au pus de-un concurs pentru amatorii (la propriu si la figurat) care se incumeta sa ilustreze video piesa ''La Mall".Eu una nu mai prididesc sa ma distrez vizionind opera unui grup de pustani,pe care ii si vad deja in postura de cistigatori ai excursiei la Amsterdam pusa in joc.Si cred ca pronosticul meu are mari sanse sa se adevereasca,tinind cont de cele 5100 de vizualizari inregistrate in doar doua zile!!!De urmarit cap-coada,cu mare atentie si cu servetele la indemina,in caz ca va podidesc lacrimile... de atita ris.

3 comentarii:

  1. multumim frumos pentru promovare si ne bucuram ca ti-a placut productia noastra :D
    Alex (Schm3narU) - trilu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumiri pentru votul de pe Trilu si pentru feedback-ul tau pozitiv. Cat despre vizualizari... de la 5100 au crescut la peste 14.300, la 5 zile distanta si inca speram sa nu ne oprim aici.

    Clipul? Ne uitam intr-una la el si ne place de fiecare data. Cu toate ca sunt cadre pe care le-am trage iarasi, am adauga idei noi si altele asemenea, suntem foarte multumiti de ceea ce a iesit, pentru ca reda bine fenomenul "pitziponk" si "pitzipoanka" care populeaza mall-ul.

    Aaa... cred ca s-ar putea sa lase doua randuri pe blog si "eroii" propriu-zisi ai clipului, cei care au stat in fata camerei.

    Numai bine si pana una-alta hai sa (nu) ne vedem la mall!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru putin.Aprecierile sint sincere si dezinteresate.Inca o data,felicitari si celor din spatele camerei si celor din fata ei!:)Astept sa-mi povestiti cum a fost la Amsterdam.Cit despre vizualizarile clip-ului,va doresc la cit mai multe...fara numa,fara numar,man:)))

    RăspundețiȘtergere